Att välja kök

Vara-Kok-Top-Skiss

Ett platsbyggt kök? Så här går det till.

Vi tillverkar kök i massivt trä på traditionellt sätt. I vårt snickeri i södra Östergötland bygger vi ett unikt kök till dig som kund. Styrkan är att vi inte är styrda av standardiserade lösningar som mått på stommar, material eller andra färdiga komponenter. Vi tillverkar ditt kök helt efter dina önskemål och behov.

Vi tror på kvalitet och traditionellt hantverk. Men vi tror också på vikten att anpassa det vi tillverkar till nya funktioner utifrån dagens behov. Vi på Wernerssons Snickeri kombinerar därför lång erfarenhet, hantverksskicklighet och ett genuint intresse för det levande materialet med en modern maskinpark för bästa möjliga resultat.

Så här kan det gå till att välja kök:

En bra början är att komma förbi vår utställning. Hör gärna av dig och boka en tidHär kan du hämta inspiration vad gäller profil på fronter, beslag, ytbehandling, val av bänkskivor och diskbänk m.m.

Vi träffas och bollar idéer och tankar. Du har säkert redan en bild hur du vill att ditt nya kök ska se ut. Kanske har du med bilder på andra kök som du hämtat inspiration från. Det är en bra utgångspunkt. När vi diskuterar kommer fler frågeställningar upp. Stämmer köksdrömmen ihop med övriga bostaden? Det är sådana frågor som vi tycker är viktiga för helheten. Inte sällan leder mötet till nya önskemål och vidareutveckling av den första idén. Och allt behöver inte spikas vi första mötet, som val av luckprofil, färg, beslag och bänkskiva. Det är liksom det som är fördelen med att platsbygga ett kök. Oftast kan vi efter första mötet/planeringen ge ett ungefärligt pris på ert nya kök.

Vi skissar på ditt nya kök

Om ni väljer att gå vidare blir nästa steg ett besök på plats för att ta mått och kunna göra vidare planering. Därefter gör vi en detaljerad produktionsritning på ert nya kök.

När eventuella ändringar är gjorda och ni är nöjda med utformningen och ritningen är godkänd lämnar vi en slutoffert.

Vi producerar ditt nya kök i vårt snickeri

Därefter producerar vi köket i vårt snickeri. Skåpen kommer färdigmonterade och väl emballerade. Vi föredrar att även stå för monteringen av köket. Då kan vi garantera ett perfekt resultat – en trygghet både för er och oss.

Bänkskivor är sista pusselbiten

Om du valt bänkskivor av sten och kompositmaterial är monteringen av dessa det sista momentet innan ditt kök är färdigt att tas i bruk. I vår utställning finns prover att titta på och inspireras av.

Underleverantörer

Vi samarbetar vi med underleverantör som precis som vi själva är måna om att hålla hög kvalitet. Här är några av våra samarbetspartners:

Trämaterial: Holms trävaror, Ceos
Beslag: Theofils, Häfele & Beslag design
Rostfria diskbänkar: Deco steel
Bänkskivor i sten och komposit: Granitop
OmOss-Skiss
OmOss-Skiss
OmOss-Skiss