Byggnadsvård

Byggnadsvard-Top-Skiss

Vi på Wernersson Snickeri har inte bara lång erfarenhet utan också ett personligt intresse av att bevara och vårda det som finns inom svensk byggtradition.

Byggnadsvård är viktigt när det gäller gamla hus. Många gamla fina hus har förstörts genom att man bytt ut gamla vackra dörrar och fönster till något som inte alls passar in på huset.

Att nytillverka en dörr efter ett original är ett exempel på vad vi kan erbjuda. Hos oss kan du få funktionella fönster och dörrar med bra isolering samtidigt som det gamla vackra utseendet behålls.

Våra dörrar och fönster tillverkas på traditionellt sätt med modern utrustning. Proportionerna mellan bredd och höjd på dörren är viktig för att dörrspeglar och glasöppningar skall harmonisera och att helheten blir vacker. Innan vi startar tillverkningen ritar vi upp dörren så att ni ser att proportionerna blir som ni har tänkt er.

Vi kan också erbjuda andra detaljer till ditt hus som tex räcken mm. Vi tillverkar även snickerier till insidan av huset som tex innerdörar, trappor och väggpaneler mm.

Ta kontakt med oss så kommer vi tillsammans fram till den bästa lösningen just för dig och ditt hus.

Här nedan ser du lite exempel på dörrar som vi tillverkat och kan få inspiration.

 

Originaldörr och en nytillverkad isolerad kopia