Våra kök

Vara-Kok-Top-Skiss

Trender färger och material förändras ständigt. Vi håller i första hand fast vid vår långa hantverkstradition och bygger stilrena kök i hållbar design.

Lantkök, allmogekök, sekelskifteskök, shakerkök eller funkiskök? Du väljer.

Du kan få ditt kök i olika stilar som passar ditt hus och din egen smak. Men vad menas egentligen med de olika stilarna?  
Ibland kan det vara svårt att sätta fingret på vad man verkligen tilltalas av och söker efter. Men tveka inte att kontakta oss om du själv känner dig osäker på vad du egentligen söker. Tillsammans kan vi komma fram till en bra lösning.

Nedan hittar du några exempel på olika kök vi byggt och och kan få inspiration till när du vill byta kök.

Utvecklingen inom köksinredning medför ständigt nya funktioner och innovationer. Det gör dagens kök till lättarbetade och ergonomiskt riktiga arbetsplatser. Vi tar hjälp av de bästa underleverantörerna som finns och bygger in dessa funktioner i våra kök.

Ett platsbyggt kök helt utifrån dina behov

Våra kök är kundanpassade. Det betyder att vi utgår från dina behov och tar oss tid att ta fram ett kök som är unikt bara för dig. Tillverkat från grunden av utvalda material som håller för många års användande.

I praktiken innebär det att vi inte är låsta vid några färdiga moduler eller mått. Tillsammans med dig som kund planerar vi fram ett kök som passar både dig och ditt hus. Vi hjälper dig genom hela processen från planering till montering.

Kök i massivt trä är standard hos oss

Vi tillverkar de allra flesta köken av massivt trä i både stommar och luckor, hos oss är massiva kök inte något lyxigt tillval utan vår standard. Du kan även få lådor i massiv ek med sinkade hörn. Självklart försedda med självstängande skenor.

Ett nytt kök leder ofta till annat

När du väl har börjat fundera på att köpa ett platsbyggt kök följer ofta tankar även på annan inredning i samma stil. Även annan platsbyggd inredning såsom, hallinredning och badrumsinredning, garderober, bokhyllor är fullt möjligt att få tillverkat efter önskemål.

Är du intresserad av att veta mer? Du är hjärtligt välkommen att besöka oss i vår utställning där du kan se prov på våra olika lösningar av kök, fönster, dörrar och annan inredning. Vi kan i lugn och ro sitta ner och komma fram till vad just du önskar.

Vara-Kok-Wernerssons-Skiss

Kök ask natur

Vara-Kok-Sturefors-Skiss

Klassiskt kök

Vara-Kok-Skanninge-Skiss

Lantkök

Vara-Kok-Arnas-Skiss

Allmogekök